Cine suntem noi?

Our Mission

    Producem mobilier de birou, scaune, iluminat și accesorii pentru bunăstarea celor din mediul de lucru la birou.

    Suntem design, flexibilitate, funcționalitate, calitate și ecologie.

    Căutăm calitatea și respectul pentru mediu în toate procesele de producție. Siguranța și fiabilitatea produselor noastre sunt garantate de standardele italiene, europene și internaționale. Avem încredere în furnizorii și partenerii de încredere și certificați.

    Valorile noastre vizează respectarea mediului și a producției durabile; sprijinim siguranța la locul de muncă și credem în colaborare și în sprijinul comunității sociale.

Workplace wellbeing

Instrumentele de lucru și postura pot îmbunătăți performanțele noastre, protejând în același timp sănătatea și starea de spirit. Grupul Quadrifoglio colaborează îndeaproape cu proiectanții și planificatorii care au grijă de bunăstarea la locul de muncă, găsind soluții inovatoare care combină estetica și designul, mențin sustenabilitatea corporativă a mediului și oferă asistență completă calității produselor noastre.

Suntem planificatori de spațiu care susțin clientul de la fazele timpurii ale designului spațial până la asamblare, cu profesioniști care să răspundă nevoilor clienților noștri. Oferim sprijin prin arhitecți cu experiență internațională, un departament de cercetare și dezvoltare care se ocupă cu oferirea de noi soluții și instruiri de produse, asistență pentru clienți care sunt întotdeauna disponibile în orice limbă, agenți de vânzări pe teritoriu, instrumente de proiectare cu produsele noastre (pCon Planner) depozit și logistică integrată care garantează livrări rapide și montaj precis și punctual.

Extraordinary Experiences

WE BELIEVED IN THE FUTURE 29 YEARS AGO

For over 29 years, we have been designing and manufacturing office furnishings, improving the experience in the workplace environment.

Am făcut tot posibilul pentru a ne apropia de clienții noștri și pentru a le satisface nevoile. Sarbatorim o implinire importanta, primii 29 de ani. Vă mulțumim că ne-ați ales și că ați crezut în noi, vă vom răsplăti încrederea căutând perfecțiunea în fiecare zi.

VALORILE NOASTRE PRINCIPALE

În 1991 am început această călătorie, cu care ne confruntăm fiecare zi și fiecare proiect ca o provocare. Datorită tenacității și dedicării angajaților noștri, suntem capabili să achiziționăm și să dezvoltăm noi mărci precum Offisit și Karboxx și să proiectăm produse noi, cum ar fi pereții despărțitori. Am vrut să devenim un partener în proiectarea spațiilor de lucru și să ajutăm clienții noștri să își realizeze proiectele prin îmbunătățirea eficienței și bunăstării utilizatorilor. Este un amestec de muncă grea, ambiție, cooperare și cercetare